Even voorstellen….

Bianca Willemse (1975) heeft al jarenlang een goed lopende praktijk als healer-reader (sinds 2009). Het is haar fulltime beroep.

Cliënten uit heel Nederland, België, Europa en verder weten haar voor een (online) healing en reading te vinden in Bergen op Zoom. Ze heeft inmiddels al duizenden mensen mogen ontvangen in haar praktijk.

Cliënten waarderen Bianca om haar zuiverheid, integriteit, precisie (“ze raakte meteen de kern”) en heldere bewoordingen. Haar healingen en trainingen worden ervaren als zeer krachtig, effectief en levens veranderend.

Naast persoonlijke consulten geeft Bianca ook supervisie en trainingen aan (beginnende) healers, coaches en therapeuten. In 2015 is ze daarbij gestart met een jaaropleiding voor beginnende Healer / Readers.

“Niets maakt mij gelukkiger dan te zien hoe mensen zich van hun oude, belemmerende patronen weten te bevrijden zodat ze hun ware potentieel op aarde realiseren kunnen. Healing is hierin een prachtig instrument.”

“Diep uit mijn hart dank je dat je mij met deze reading / healing inzicht en vertrouwen hebt gegeven en weer een stukje dichter bij mezelf hebt gebracht!” – Anoniem.

“Ik blijf me elke keer weer verbazen hoe veel power de healingen bevatten die jij neerzet!”

“Dank je wel Bianca, ik voel me voor het eerst in mijn leven echt goed geaard!” – E.

“Ik beveel jou graag aan, gewoon omdat je goed bent! Een zuiver kanaal en “down to earth.” – Anoniem

“De afwisseling tussen innerlijk werk en praktische zaken was erg goed voor mij. Ik moet je zeggen dat ik in de afgelopen jaren diverse cursussen en opleidingen heb gevolgd en altijd heb ik wel ergens weerstand in ervaren, het met bepaalde dingen ook niet eens geweest. Natuurlijk ligt dat ook bij mezelf, maar bij jou klopte alles werkelijk voor mij en dat was zo een groot genoegen! Om toch ook die weerstanden eens niet te ervaren en het vloeiende, kloppende te voelen! Ik ben je heel erg dankbaar en vind dat je de trainingen erg goed neerzet.” – M.

“Je voelt dat Bianca met ieder die deze trainingen volgt, begaan is. Naast de inhoud van het programma biedt zij ook veel persoonlijke ondersteuning, waardoor je op jouw manier je blokkades en patronen herkent en deze met haar ondersteuning kan ombuigen.” -J.