Een periode van Stilte en Bezinning

Na 10 jaar met veel liefde en plezier te hebben gewerkt in de praktijk als healer-reader, is voor mij nu een periode van stilte en bezinning aangebroken.

Om die reden is de praktijk in december (2018) en januari (2019) volledig gesloten. De sessies die al gepland staan in oktober en november gaan gewoon nog door, maar nieuwe afspraken kunnen helaas niet meer worden gemaakt

Mijn wezen vraagt om een diepe terugkeer naar binnen. Hoe lang dit gaat duren, weet ik niet. Wel weet ik, dat ik het dit keer alle ruimte wil geven die het nodig heeft. En dus maak ik even geen nieuwe afspraken, tot dit proces zich volledig heeft kunnen voltrekken in mijzelf.

Zodra het duidelijk is, wanneer mijn energie zich weer naar buiten kan richten en dus weer beschikbaar komt voor Healing & Readingsconsulten, zal ik het laten weten via deze website en een (persoonlijke) e-mail.

Is jouw e-mail adres nog niet bekend bij mij? Dan kun je deze met me delen door hieronder je gegevens in te vullen.

Ik dank je wel voor je vertrouwen en ook, voor je geduld 🙂

Warme, liefdevolle groet,

Bianca


Contact

Ja, laat het me weten wanneer consult afspraken weer mogelijk zijn*:

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

* uw gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld en nooit aan derden verstrekt. Door verzending van dit formulier bent u akkoord met de privacy verklaring.