Reacties

Een selectie uit de vele reacties die Bianca regelmatig mag ontvangen:

“Jouw precisie is goud waard” “Het consult heeft me zo goed gedaan, precies wat ik nodig had om verder te gaan, jouw precisie is echt goud waard!” P.

“Merkbaar resultaat”
 “Hartelijk bedankt voor de reading en de healing, ik heb er merkbaar resultaat uit, voel me vollediger, rustiger en laat inzichten toe die ik eerder niet merkbaar tot mij nam, goed gevoel! Succes met je praktijk, interessante nieuwsbrief…” Marja Leen 

“Je voelt duidelijk dat er iets gebeurt.”
 “Wat een bijzondere aanpak! Vanuit een liefdevolle atmosfeer werd heel snel “de splinter” gelokaliseerd en verwijderd. Meteen werd er ook een begin gemaakt met het helen van het ontstane “wondje”, via een heel speciale healing-techniek. Tijdens de gehele behandeling voel je duidelijk dat er iets gebeurt. Tot slot vond ik het heel prettig dat ik een MP3 van de hele sessie mee naar huis kreeg. Deze heb ik thuis nog een paar keer beluisterd, zodat de beleefde healing nog dieper op mij kon inwerken en dus nog meer resultaat heeft geboekt.” Anke van Graas

“Zuiver kanaal
.” “Ik beveel jou graag aan, gewoon omdat je goed bent! Een zuiver kanaal en “down to earth”. – Anoniem

“Ik werd gezien in alle lagen.”
 “Tijdens de sessies ervaarde ik meteen een gevoel van veiligheid en helemaal in mijn kwetsbaarheid kunnen zijn, gezien worden in alle lagen. Zelden heb ik een sessie mogen ontvangen waarin zowel de heldere, zuivere readingsinformatie en de healingsenergie beiden zo krachtig aanwezig zijn! Een zeer bijzondere kwaliteit en voor mij bijzondere ervaring die mij een heel stuk verder heeft gebracht in mijn weg naar zelfrealisatie. Dank voor je prachtige werk als healer en voor wie je bent!” K.

“Nogmaals dank, je bent een super healer!”

“Ik voelde pijn en spanning wegstromen.” 
“Hoi lieve Bianca, vorige week heb je via telefoon een healing en reading op afstand voor mij gedaan. Ik wil je nu laten weten dat de uitwerking hiervan (tot vandaag aan toe!) fantastisch is geweest! Tijdens de sessie voelde ik al pijn en spanning wegstromen. Die nacht (voor het eerst in twee weken) heerlijk geslapen en de volgende morgen stond ik geheel in mijn kracht. De hele boel voelde gewoon anders aan, ondanks dat er niets feitelijk is veranderd. Het lijkt wel alsof ik om de hele situatie lach! Ik gedraag me op mijn werk gewoon rustig en vraag vaak om duidelijkheid, … haha. Dit is nu bijna een week geleden en nog steeds dezelfde toestand. (Wel ben ik soms wat wazig en duizelig, maar dat heeft te maken met vermoeidheid denk ik). Je hoort binnenkort nog wel van me, want een follow-up lijkt me wel goed. Nogmaals dank, je bent een super healer! Dikke kus, Mieke Buiter”  

“Het is alsof je thuiskomt.”
 “Bedankt nog voor de mooie healingen die je mij hebt gegeven. Ik heb er veel aan gehad en heeft mij in beweging gezet. De afstandhealing heb ik als zeer krachtig en helend ervaren. Bijna nog krachtiger dan healings waar ik fysiek bij aanwezig ben! Alles valt op zijn plaats en het is alsof je thuiskomt. Door de krachtige energie is er veel bij mij los gekomen, heb afscheid genomen van ballast die er niet meer toe doet en heb ruimte gemaakt voor informatie en energie die mijn bewustwording verruimt en helend werkt. Het onbewuste wordt steeds meer bewust zodat ik dichter bij mijn essentie kom. En zo kom ik meer in mijn kracht van de persoon wie ik werkelijk ben! Echt een aanrader.” Celeste.

“Zuiver en no-nonsense
.” “Voor mij ben jij een healer die eruit springt, met name door je uitstraling. Ik ervaar jou als zuiver, dicht bij jezelf en vooral een soort no-nonsense houding. Steeds weer terug naar de driehoek innerlijke man, vrouw en kind. Ik kom graag bij je terug.” – Anoniem

“Terug in mijn liefdeskracht.”
 “Ik ben je zoo dankbaar voor al de prachtige momenten die je me inzicht en genezing gaf dank zij deze inzichten kom ik telkens terug in mijn liefdeskracht en weet dat alles goed komt …of al is..” R.

“Ik voel minder stress en meer concentratie.”

“Ik voel een juichend wezentje diep in mij.” 
“Een chronisch wordende glimlach versiert mijn gezicht…..en een juichend wezentje voel ik diep in mij. Zo mooi inderdaad wat er heeft mogen gebeuren.. zo dankbaar! Ik ga het rustig laten bezinken allemaal; wat een mooie gaves heb jij toch, zo bijzonder.” M.

“Rust en harmonie in huis.” 
“Na de huis- en gebiedshealing van Bianca is er meer rust en harmonie in ons huis. Ik slaap beter, wordt niet meer zoals voorheen regelmatig wakker. Ik voel minder stress en kom thuis echt meer tot rust. Ik werk regelmatig thuis, ook dit gaat makkelijker, meer geordend met meer concentratie. Verder heb ik het gevoel dat er weer meer ruimte met echte interesse is voor anderen.” E.

“Onder de indruk
. “Het was wederom een heel speciale reading/healing gisteren. Ben er nog onder de indruk van!! Dank je wel”. – Anoniem

“Alsof er een poort is opengegaan.” 
“Lieve Bianca, in de reading van gisteren begreep ik maar al te goed waar je het over had. Ja, het dagelijks leven is altijd mijn perspectief geweest. Over het spirituele durfde ik eigenlijk niet te praten of summier of alleen met mensen die ook in een proces zaten. Maar nu….
Het is net of er een poort is opengegaan… Ik mag er nu over praten. Vanochtend bij een aantal mensen geweest en heb alleen maar over mijn werkelijke interesse gepraat! Het spirituele naar beneden gebracht. Heel stevig. Geweldig. En toen kwam mijn enthousiasme vanzelf terug. Mensen luisterden. Ik kwam over! Ook heb ik gisteravond een landschap geschilderd….ineens kwam het….zo mooi….en dat heb IK geschilderd. Nog een deur open….
Dit wilde ik je graag even vertellen. Je drukte precies op de goede knop.” L.

“Diep uit mijn hart: dank je.”

“Alles wat je zei, was raak.”
 “Wat heeft de healing veel met mij gedaan! Ik heb er even alle tijd voor genomen en de reading op papier gezet en door laten werken. Eigenlijk was alles wat je zei gewoon raak…. Fijn dat ik er een opname bij heb gekregen! In een uur tijd komt er toch wel heel veel informatie bij elkaar en de fijne nuances kan ik dan nog een keer terug luisteren/lezen. Diep uit mijn hart dank je dat je mij met deze reading / healing inzicht en vertrouwen hebt gegeven en weer een stukje dichter bij mezelf hebt gebracht!” – Anoniem.

“Opmerkelijk gevoel van dankbaarheid
.” “Dank je wel voor het consult van daarnet. Ik neem een opmerkelijk gevoel van dankbaarheid waar over mijn “gebrek aan geld”. Dankbaar zijn over weinig geld is wel een heel grappige ervaring. Dat ik moet en mag vertrouwen op mezelf voor wat er goed voor mij is ervaar ik als iets prachtigs! Dat het blijkbaar de bedoeling is dit te leren voelt heel erg goed voor mij en ook logisch trouwens.” – Anoniem.