Healing op de voorouderlijnen / familiekarma

Via onze (voor)ouders hebben we oude patronen, zienswijzen en soms zelfs trauma geërfd. De manieren waarop onze (voor) ouders daarmee omgingen, was misschien nodig en relevant in die tijd en in de omstandigheden waarin onze (voor)ouders zich bevonden.

Heden ten dage blijken deze manieren echter vaak belemmeringen om op jouw oorspronkelijke wijze hier en nu te kunnen zijn.

Deze oude manieren zitten dan als oude trillingen verborgen in onze genen en onze celstructuur. Ze zijn moeilijk te transformeren vanuit het persoonlijk zelf perspectief. De oorzaak ligt namelijk verder weg dan jijzelf in dit leven. Ergens in de voorouderlijn is een bepaald patroon, geloofsysteem of onverwerkt verdriet of trauma ontstaan.

Wanneer blijkt dat de oorzaak van jouw healingsvraag te vinden is in een van de voorouderlijnen, wordt bij ‘What Healing Really Is’ gelijk de gehele voorouderlijn vanuit Bron in jou geschoond. Dus niet slechts 1 leven of enkele generaties, maar ALLE generaties waarin dit patroon of pijnstuk ooit te vinden is geweest… (en ja, dat kan dus echt….).

Tijdens iedere sessie bij What Healing Really Is word je (automatisch) uitgelijnd in ‘Ik Ben’. Vanuit dit bewustzijn, de eenheid met Bron, worden zelfs de oude trillingen uit je genen en dus fysieke cellen bewust ‘doorzien’ en daarmee innerlijk vrij gemaakt.

Een enkele keer kan het systeem de werkelijkheid van Bron in het eigen lichaam-emotie-mind-systeem nog niet helemaal toelaten. Dat is oké. Weet dat het uitgewerkt is in de fijnstoffelijke realiteit van jouw volledig wezen. En het van daaruit automatisch ‘door wordt gegeven’ aan de laagjes die iets meer tijd nodig hebben in het proces.

Een healing op de voorouderlijnen kan zowel via een foto-consult als via telefoon of Skype worden gedaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *