Healing voor kinderen (algemeen)


Healing & Reading voor kinderen is zeer effectief
en wordt bij ‘What Healing Really Is’ gedaan via foto (en e-mail).

Tijdens de Healing benoemt Bianca de processen die spelen bij het kind en geeft (als het zich aandient) tips en adviezen aan de ouders om hun kind hierin te kunnen begeleiden. Je kunt het zien als een zielereading, waarin de thema’s en dieper weggestopte gevoelens van je kind worden benoemd en ook weer worden vrijgemaakt in de Healing.

Een kind kan zijn of haar innerlijke ervaring van gebeurtenissen vaak (nog) niet delen. Dit kan leiden tot verwarring (van binnen) en blokkades in het energiesysteem. Met name (hoog) gevoelige, hoogbegaafde en meer introvert ingestelde kinderen hebben hier gauw(er) last van.

Vrijmaken en benoemen van deze blokkades maakt, dat het kind zich van binnen ineens weer helder voelt en begrepen in haar/zijn ziel of wezen. Hierdoor stroomt de energie weer zoals deze bedoeld is voor het kind, waardoor klachten en ‘moeilijk’ gedrag veelal zullen verdwijnen.

Hoe werkt het?
Via de online agenda kun je hieronder een afspraak maken. Voor aanvang van het consult stuur je vervolgens een e-mail met daarin een foto van je kind en korte omschrijving waar je graag healing en helderheid op wilt. Op het afgesproken tijdstip zal Bianca de Healing & Reading voor je uitvoeren. De Healing & Reading wordt opgenomen op MP3. Na afloop van het consult ontvang je de MP3-opname via e-mail en kun je deze op je gemak beluisteren waar en wanneer je dat wilt.


Laden...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *