Kinderen met verhoogd bewustzijn / Kristalkinderen

Vanaf de millenniumwisseling zijn er veel kinderen geïncarneerd met een verhoogde bewustzijnstrilling. Zij zullen niets begrijpen van de oude systemen en daar ook geen waarde aan hechten. Inpassen en aanpassen aan de oude systemen en sociale structuren lukt hen gewoonweg niet.

Wanneer dit echter wel van hen verwacht wordt, ontstaat er innerlijk conflict. Dit kan zich uiten in bijvoorbeeld depressie, gebrek aan energie, weinig levenslust. Of juist in onrustigheid, veel energie maar weinig focus, niet stil kunnen zitten, etcetera. Als ouder zit je misschien met je handen in het haar, want hoe deze kinderen en jongeren te begeleiden?

Voor deze kinderen en jongeren is het belangrijk dat ze eerst goed landen in hun eigen ziel en (fysieke) lichaam. Zodat hun hogere bewustzijnstrilling ook vaste voet aan de grond kan krijgen hier op aarde. Dat maakt namelijk wie ze zijn en zonder de gronding van deze hogere trilling is hun ware zelf dus niet aanwezig in de stof. Iemand die geboren is met hoger bewustzijn leeft slechts een fractie van zijn of haar werkelijkheid, wanneer haar/zijn hogere bewustzijnstrilling niet aanwezig is in de dagelijkse (sociaal-maatschappelijke) interactie en realiteit.

Door ontkenning en onwetendheid van de omgeving kan deze hogere bewustzijnstrilling vaak niet goed indalen in de ziel en het lichaam van het kind. Je zoon of dochter is er dan ‘niet echt’, kan zichzelf niet ontplooien en vraagt zich (innerlijk) af wat zij/hij hier toch in hemelsnaam doet op aarde…

Vaak worden deze kinderen geholpen hun weg te vinden in de oude systemen. Helaas wordt dat dan gedaan vanuit een voor hen oud en niet meer werkend bewustzijnsperspectief. Dit maakt dat ze zich nog minder begrepen voelen. Dit kan weer leiden tot enorme gevoelens van (innerlijke) eenzaamheid…

Deze nieuwe generatie (kristal)kinderen vraagt er om gezien te worden in hun werkelijke Zijn. Zodat ze in verbinding met zichzelf vanuit Essentie open bloeien. En op die wijze zichzelf en hun talenten ontwikkelen, gelukkig worden, vervulling vinden, het fijn vinden om hier te zijn etc.. Geheel op en vanuit hun eigen innerlijke wijze en wijsheid.

In een Foto-Healing & Reading maak ik connectie met deze hogere bewustzijnslagen van het kind en wordt de indaling er van begeleid naar de aarde. In de Healing wordt de werkelijke Essentie van het kind weer geopend en vrijgemaakt van belemmerende conditioneringen, zienswijzen en (oudetijds)-patronen. Op deze wijze kunnen de niet-geziene en ontkende delen van het kind weer thuiskomen in het lichaam en in de persoonlijkheid.

Ook zal het hogere bewustzijn van het kind of jongere zich door de Healing weer gezien weten in de huidige realiteit. Het eenzame gevoel valt weg en de ziel zal zich meer kunnen openen voor (de uitdagingen van) het leven.

Soms is 1 sessie genoeg, soms zijn er 2 of 3 sessies nodig om de balans (innerlijk) te herstellen. Dat is per persoon verschillend, afhankelijk van wat iemand in de loop van het leven al heeft meegemaakt en heeft moeten verwerken. Dit wordt aan het eind van de sessie geheel vrijblijvend aangegeven door mij.

Ook kun je je dochter of zoon regelmatig laten ondersteunen m.b.v. een Healing & Reading sessie. Op die wijze blijft de Essentie van het kind geopend en geaard, juist in de moeilijke momenten. In een Healing zal de hogere bewustzijnstrilling steeds opnieuw bekrachtigd worden, waardoor je zoon of dochter steeds weer herinnerd word aan het eigen Zijn. En op die wijze zichzelf steeds opnieuw gesteund en bekrachtigd voelen in de ware aard van haar of zijn bestaan hier op aarde.

Healing voor deze kinderen en jongeren gaat het beste via foto. Je kunt hiervoor een afspraak maken in de online agenda hieronder. Voor aanvang van de sessie mail je mij een foto van jouw kind + beschrijving waar je graag healing op wilt. Op het tijdstip van de afspraak zal de healing plaatsvinden, alles wat er gebeurt in de healing wordt benoemd (dit is de reading) en opgenomen op MP3. Deze ontvang je vervolgens via we-transfer na afloop van de sessie.


Laden...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *