Lezing & Healing op locatie

Op verzoek is het mogelijk een ‘Lezing & Healing’ te doen op locatie. Bianca geeft dan een verdiepende lezing op het onderwerp, gevolgd door een krachtige healing sessie voor iedereen die aanwezig is. Daarna kunnen deelnemers, geheel vrijblijvend, een korte persoonlijke reading laten doen door Bianca op hun specifieke situatie of vraag.

ONDERWERPEN

(1) Lezing & Healing op de Incarnatie. In mijn ervaring is een healing (en reading) op de incarnatie essentieel om je werkelijk thuis te kunnen voelen op aarde, in deze realiteit en in jouw eigen Zijn. Het leven begint namelijk niet pas op het moment van geboorte. Al voor de geboorte maakt iedere ziel al van alles mee tijdens het incarnatie-proces. De ervaringen van voor de geboorte worden echter nauwelijks herinnerd, terwijl de impact er van op je innerlijk gevoelsleven en levenservaring zeer groot kan zijn. De (niet verwerkte) ervaringen uit deze fase bevinden zich ver weggestopt in het onderbewustzijn. En hebben dus invloed zonder dat jij dat waarschijnlijk nu weet.

In deze ‘Lezing & Healing’ ga ik dieper in op het begrip ‘incarneren’, het ontstaan van de patronen en overtuigingen van vóór de geboorte en de impact er van op jouw leven en thuis-gevoel in jezelf en op aarde.

(2) Lezing & Healing op de Innerlijke man-vrouw. De innerlijke man-vrouw staat symbool voor de polariteit in elk van ons. Door duizenden jaren van verdeling tussen het vrouwelijke en het mannelijke, is het zicht op de ware man-vrouw in elk van ons – en op collectief niveau – versluierd geraakt. We kunnen dus werken aan de verbinding vrouw-man in onszelf – maar weten we eigenlijk (nog) wel, wat de oorspronkelijke, universele waarheid (of trilling) is van deze polaire aspecten in het zelf?

In deze ‘Lezing & Healing’ zul je weer worden her-innerd aan de ware oorsprong van vrouwelijkheid, aan de ware oorsprong van mannelijkheid. En ont-dekken dat dit zich niet meer hoeft te verenigen in het zelf – want je BENT het AL :-).”


“Nog nooit in mijn jarenlange ervaring heb ik zo’n prachtige stem gehoord als die van Bianca. Bij mij persoonlijk was het haar klankkleur die mij “aanraakte”. Terwijl zij aan het spreken was, voelde ik zo dat energie werd meegestuurd. De ‘Lezing & Healing’ was een prachtige ervaring met een knappe, boeiende vrouw wiens heel fijne uitstraling mij diep raakte bij het zien van haar verschijning.” – Eric Todt


MEER INFO

Stuur een bericht: