Zelfonderzoek

Healing ter ondersteuning van zelfonderzoek

Soms val je (weer) terug in een oud patroon, zit je vast in een pijnstuk of ervaar je jezelf vanuit een oud duaal, afgescheiden ego-perspectief. Vanuit deze staat van zijn is het soms moeilijk jezelf juist uit dit stuk te kunnen bevrijden.

In een sessie bij What Healing Really Is wordt je weer uitgelijnd in ‘Ik Ben’. Vanuit ‘Ik Ben’ wordt vervolgens gekeken naar het stuk in jou dat zichzelf heeft vastgezet in oude conditioneringen, angsten of pijn. Dit gebeurt vanuit verschillende invalshoeken.

Healing wordt ingezet om de verkrampingen en belemmeringen in het energie-systeem vrij te maken. Vervolgens daalt bewustzijn in op die plek, waar het eerder (door de verkrampte staat van zijn) niet open ontvangen kon worden. Bewust aanwezig doorvoel je vervolgens het laatste restje pijn (of verlangen) op emotioneel-fysiek niveau (waar nodig). Bewustzijn heeft zichzelf weer bevrijd (hoera!).

Ik ondersteun je hierin door met krachtige Healing de oude stukken vrij te maken, te transformeren. Ook kan ik de pijn, angsten, verkrampingen, conditioneringen etc. die in jouw systeem op dat moment aanwezig zijn, energetisch ‘waarnemen en duiden’. Ik benoem deze ter plekke, terwijl de healing er al op bezig is. Ik  spiegel ze dus terug aan jou, waardoor jij er zelf weer vanuit Bewustzijn contact mee kunt maken. Op deze wijze wordt alles verhelderd en daarmee ontspannen gemaakt in jouw energie-systeem. Vanuit (jouw) Zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *