Zelfonderzoek / satsang

Healing ter ondersteuning van zelfonderzoek / persoonlijke satsang

Soms val je (weer) terug in een oud patroon, zit je vast in een pijnstuk of ervaar je jezelf vanuit een oud duaal, afgescheiden ego-perspectief. Vanuit deze staat van zijn is het soms moeilijk om juist dit stuk te kunnen transformeren in jezelf.

In een sessie bij What Healing Really Is wordt je weer uitgelijnd in ‘Ik Ben’. Vanuit ‘Ik Ben’ wordt vervolgens gekeken naar het stuk in jou dat zichzelf heeft vastgezet in oude conditioneringen, angsten of pijn. Dit gebeurt vanuit verschillende invalshoeken.

Healing wordt ingezet om de verkrampingen en belemmeringen in het energie-systeem vrij te maken. Vervolgens daalt bewustzijn in op die plek, waar het eerder (door de verkrampte staat van zijn) niet open ontvangen kon worden. Bewust aanwezig doorvoel je vervolgens het laatste restje pijn (of verlangen) op emotioneel-fysiek niveau (waar nodig). Bewustzijn heeft zichzelf weer bevrijd (hoera!).

Bianca ondersteunt je hierin door met krachtige Healing de oude stukken vrij te maken, te transformeren. Ook kan ze de pijn, angsten, verkrampingen, conditioneringen etc. die in jouw systeem op dat moment aanwezig zijn, energetisch ‘waarnemen en duiden’. Ze benoemt ze ter plekke, terwijl de healing er op bezig is. Ze spiegelt ze als het ware terug aan jou, waardoor jij er zelf connectie mee kan maken. Op deze wijze wordt alles verhelderd en daarmee weer vrijgemaakt uit je energie-systeem.

Dit proces kan zowel via foto-healing & reading als live (telefonisch, Skype, Zoom) worden gedaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *