Foto Healing & Reading

Je hoeft bij ‘What Healing Really Is’ de deur niet uit voor een consult. Een Healing & Reading kan worden gedaan via een foto plus e-mail. Ook voor kinderen!

In een e-mail leg je uit wat je klachten zijn en waar je graag Healing en helderheid op wilt. Via de e-mail en foto stemt Bianca af op jouw energiesysteem en zo wordt de healing op afstand voor je gedaan.

Tijdens het consult zal Bianca benoemen wat er vrij wordt gemaakt tijdens de Healing. Dit is de ‘reading’. Van de gehele sessie wordt een opname gemaakt op MP3, die je na afloop van het consult via e-mail krijgt toegestuurd. Je kunt de sessie vervolgens op je gemak beluisteren waar en wanneer je dat prettig vindt.

Een healing op afstand, via een foto, kan erg diep gaan. Je zult het wel merken bij het beluisteren van de opname. Omdat er geen live contact is, kan Bianca de emotioneel / fysieke verwerking van de healing niet persoonlijk begeleiden. Dit zul je dus zelf moeten doen tijdens het beluisteren van de opname. Vandaar ook het advies om de opname op een rustig moment, zonder enige afleiding, te beluisteren – in volledig contact met jezelf. Zodat je de diepere werking van de Healing & Reading, naast het beluisteren, ook goed doorvoelen kunt in je lichaam en emoties.

Vind je dit moeilijk of heb je hier graag begeleiding in? Dan kun je ook een Healing & Reading via telefoon of skype overwegen (audio-only). In het live contact worden de fysiek / emotionele processen dan ter plekke door Bianca ondersteund en begeleid.

Healing & Reading voor kinderen
is zeer effectief en wordt bij ‘What Healing Really Is’ uitsluitend gedaan via foto (en e-mail).

Tijdens de Healing benoemt Bianca de processen die spelen bij het kind en geeft (als het zich aandient) tips en adviezen aan de ouders om hun kind hierin te kunnen begeleiden. Je kunt het zien als een zielereading, waarin de thema’s en dieper weggestopte gevoelens van je kind worden benoemd en ook weer worden vrijgemaakt in de Healing.

Een kind kan zijn of haar innerlijke ervaring van gebeurtenissen vaak (nog) niet delen. Dit kan leiden tot verwarring (van binnen) en blokkades in het energiesysteem. Met name (hoog) gevoelige, hoogbegaafde en meer introvert ingestelde kinderen hebben hier gauw(er) last van.

Vrijmaken en benoemen van deze blokkades maakt, dat het kind zich van binnen ineens weer helder voelt en begrepen in haar/zijn ziel of wezen. Hierdoor stroomt de energie weer zoals deze bedoeld is voor het kind, waardoor klachten en ‘moeilijk’ gedrag veelal zullen verdwijnen.

Hoe werkt het?

Via de online agenda kun je hieronder een afspraak maken. Voor aanvang van het consult stuur je vervolgens een e-mail met daarin een foto (van jezelf of van je kind) en korte omschrijving waar je graag healing en helderheid op wilt. Op het afgesproken tijdstip zal Bianca de Healing & Reading voor je uitvoeren. De Healing & Reading wordt opgenomen op MP3. Na afloop van het consult ontvang je de MP3-opname via e-mail en kun je deze op je gemak beluisteren waar en wanneer je dat wilt.


Afspraak maken

Vul hieronder je gegevens in en kies jouw gewenste tijdstip voor het consult. Betaling vooraf mag, maar hoeft niet. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en uiteraard niet aan derden verstrekt.

Laden...

Tarief*
€ 85,-

Alle consulten zijn inclusief een gratis geluidsopname op MP3. 
Deze wordt je na afloop van het consult via e-mail gestuurd. Je kunt de opname op je computer downloaden en dus zo vaak beluisteren als je wilt.

* Tarieven zijn incl. 21% btw.
Op elke boeking / afspraak zijn de algemene voorwaarden van toepassing.


Disclaimer
Een Healing & Reading consult ondersteunt en begeleidt mensen in hun persoonlijke, spirituele en innerlijke zelfontwikkeling. Een consult kan worden gedaan als aanvulling op, maar is niet bedoeld ter vervanging van een medische of psychiatrische behandeling, noch ter vervanging van het gebruik van medicijnen. Wanneer je onder behandeling bent van een psychotherapeut of psychiater, gelieve deze dan te consulteren alvorens je een consult boekt. What Healing Really Is accepteert hierin geen enkele aansprakelijkheid noch verantwoordelijkheid.