Healing & Reading

Kun je wat inzichten gebruiken bij de processen waar je nu doorheen gaat? Zit je even vast? Heb je een (emotionele) crisis, waardoor je de dingen niet helder meer kunt zien? Of loop je al langer rond met klachten, waardoor je levenskwaliteit minder is dan deze zou kunnen zijn?

Een Healing & Reading kan helpen, de dingen weer in het juiste perspectief te zien. De natuurlijke stroom van levensenergie wordt weer geopend, spanning verdwijnt en je kunt je leven weer ervaren vanuit een stevige basis, in de kern, van binnen uit.

“Elk ongemak dat wordt geuit is een uitdrukking van de diepste innerlijke behoefte die ieder mens in zich heeft: het vinden van zijn of haar weg naar huis, naar het werkelijk zelf, het goddelijke van binnen. In het openen van de weg naar het werkelijk zelf, helen mensen zichzelf. Healing opent deze weg.” – Barbara Ann Brennan

Hoe werkt het?
In een persoonlijk Healing & Reading consult leg je me uit waar je tegen aan loopt of helderheid op wilt verkrijgen. Dit kan een beschrijving zijn van een situatie die je hebt meegemaakt, een gevoel waar je mee zit, een crisis waar je nu door heen gaat, etcetera (zie hieronder meerdere voorbeelden). We gaan hier in het consult meteen mee aan de slag.

Via healing worden spanningen afgevoerd en (onderbewuste) blokkades vrijgemaakt.  Reading benoemt de onderliggende oorzaken, patronen en overlevingsmechanismen. Hierdoor worden ze bewust en kunnen ze op gaan lossen uit je systeem.

“Ik voelde pijn en spanning wegstromen.”
“Hoi lieve Bianca, vorige week heb je via telefoon een healing en reading op afstand voor mij gedaan. Ik wil je nu laten weten dat de uitwerking hiervan (tot vandaag aan toe!) fantastisch is geweest! Tijdens de sessie voelde ik al pijn en spanning wegstromen. Die nacht (voor het eerst in twee weken) heerlijk geslapen en de volgende morgen stond ik geheel in mijn kracht. ” Mieke.

“Ik werd gezien in alle lagen.”
“Tijdens de sessies ervaarde ik meteen een gevoel van veiligheid en helemaal in mijn kwetsbaarheid kunnen zijn, gezien worden in alle lagen. Zelden heb ik een sessie mogen ontvangen waarin zowel de heldere, zuivere readingsinformatie en de healingsenergie beiden zo krachtig aanwezig zijn! Dank voor je prachtige werk als healer en voor wie je bent!” K.

“Alles wat je zei, was raak.”
“Wat heeft de healing veel met mij gedaan! Ik heb er even alle tijd voor genomen en de reading op papier gezet en door laten werken. Eigenlijk was alles wat je zei gewoon raak…. Diep uit mijn hart dank je dat je mij met deze Reading & Healing inzicht en vertrouwen hebt gegeven en weer een stukje dichter bij mezelf hebt gebracht!” – A.


VRAGEN WAARBIJ EEN HEALING & READING o.a. KAN HELPEN:

– Stress / burn-out / (over) vermoeidheid / of juist niet vooruit te branden

– ADD / ADHD / concentratieproblemen / moeite met focus houden

– Onzekerheid / faalangst / zelf-twijfel / perfectionisme

– Relatiecrisis / scheiding / twijfel over je relatie / seksualiteit

– (emotioneel) niet lekker in je vel zitten / ongelukkig zijn / gebrek aan richting in je leven

– Worsteling met levensvragen zoals: “wie ben ik?” of “wat doe ik hier?”

– Pijn zonder aanwijsbare oorzaak

– Gebrek aan levenslust / levensmoe / niet in je kracht staan

– Gevoel hier niet te willen zijn / je draai niet kunnen vinden

– Ondersteuning bij hooggevoeligheid / hoogbegaafdheid / hoog bewust zijn

– Verlies van een dierbare / ondersteuning rouwverwerking

– Verwerking van een emotioneel intense gebeurtenis

– Ondersteuning bij het maken van belangrijke levenskeuzes (werk, wonen, relatie etc.)

– Weinig contact met je lichaam / moeite met aarding / “zweven” / niet veilig voelen op aarde

– Veel in het hoofd zitten / geen of weinig contact met gevoelens, emoties

– Gevoel vast te zitten met jezelf, blijven ronddraaien in gedachten, emoties / angsten

– Slaapproblemen / innerlijke onrust / angsten

– Gebrek aan zingeving

– Ondersteuning bij, en verdieping van, zelfrealisatie processen

– Ondersteuning tijdens medische behandelingen, zoals na een operatie, bestraling, chemotherapie etc. (N.B.: een healing is géén vervanging van een medische behandeling!)


WAT MENSEN ZOAL HEBBEN ERVAREN NA AFLOOP VAN EEN CONSULT:

“Voor het eerst in mijn leven ben ik echt goed geaard.”

“Ik kan wel voelen dat jij zuiver werkt.”

“Ik voelde de pijn uit mijn lichaam verdwijnen.”

“Ik ervoer een gevoel van diepe vrede en liefde.”

“Eindelijk kon ik het verleden loslaten.”

“Wat er precies gebeurd is, weet ik niet. Maar ik voel me anders; vrijer, lichter. Alsof er een last van me is afgevallen.”

“Mijn man zei, dat ik er liever uitzag. Alsof er een stuk zachtheid ineens naar buiten mocht komen.”

“Al jaren liep ik rond met dezelfde problemen. Tot ik bij Bianca een aantal sessies deed. Al na de eerste sessie voelde ik het effect. Ik voel me lichter, vrij. Sindsdien eet ik ook gezonder en ben daardoor 15 kg afgevallen; iets wat me met allerlei diëten eerder nog nooit gelukt was!”

“Na de sessie voelde ik me immens opgelucht. De zwaarte is ook niet meer teruggekeerd.”

“Alle stress en spanningen vielen van me af. Sindsdien voel ik me vrijer, lichter en blij. Mijn energie stroomt weer.”

“Sinds de sessie voel ik me thuis bij mezelf. Ik ben rustiger en ervaar ook dieper contact met anderen.”

“Ik kan mezelf gewoon accepteren. Dat geeft rust, en een gevoel van veiligheid. Niet om wat ik doe, maar gewoon om wie ik ben.”

“Een oervertrouwen heeft zich rotsvast in mijn basis gevestigd. Ik sta volledig in mijn kracht, Ik Ben.”


Type CONSULTEN

Healing & Reading via foto: in deze sessie hebben we geen “live” contact. Je stuurt me via e-mail een foto van jezelf (kind, dier of woning) en vertelt in de mail, waar je graag helderheid en healing op wilt ontvangen. De sessie wordt op een bepaald tijdstip ingepland, dit laat ik je per e-mail weten. Na afloop van de sessie ontvang je een MP3-opname van de sessie met alle info en kun je de healing zelf, op het door jou gekozen tijdstip, ervaren.

Healing & Reading via telefoon of skype: in dit consult hebben we live contact. Je kunt me uitleggen, waar je graag helderheid en healing op wilt ontvangen. Ik stem ter plekke af op je vraag en je ontvangt, naast de Healing & Reading, ook ondersteuning en begeleiding bij jouw verwerkingsproces.


AFSPRAAK MAKEN

Je kunt online een afspraak maken. Vul hieronder je gegevens in en kies jouw gewenste tijdstip voor het consult.

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en uiteraard niet aan derden verstrekt.

Laden...

TARIEVEN*

Consult Healing & Reading via foto: € 81,-

Consult Healing & Reading via telefoon of skype: € 91,-

Alle consulten zijn inclusief een gratis geluidsopname op MP3. 
Deze wordt je na afloop van het consult via e-mail gestuurd. Je kunt de opname op je computer downloaden en dus zo vaak beluisteren als je wilt.

* Tarieven zijn incl. 21% btw.
Op elke boeking / afspraak zijn de algemene voorwaarden van toepassing.


Disclaimer
Een Healing & Reading ondersteunt en begeleidt mensen in hun persoonlijke, spirituele en innerlijke zelfontwikkeling. Een consult kan worden gedaan als aanvulling op, maar is niet bedoeld ter vervanging van een medische of psychiatrische behandeling, noch ter vervanging van het gebruik van medicijnen. Wanneer je onder behandeling bent van een psychotherapeut of psychiater, gelieve deze dan te consulteren alvorens je een consult boekt. What Healing Really Is accepteert hierin geen enkele aansprakelijkheid noch verantwoordelijkheid.