Consult

Een Healing & Reading consult kan helpen de dingen weer in het juiste perspectief te zien. De natuurlijke stroom van levensenergie wordt weer geopend, spanning verdwijnt en je kunt je leven weer ervaren vanuit een stevige basis, in de kern, van binnen uit.

Hoe werkt het?
In een persoonlijk Healing & Reading consult leg je me uit waar je tegen aan loopt of helderheid op wilt verkrijgen (bij een foto-consult gaat dit via e-mail). Dit kan een beschrijving zijn van een situatie die je hebt meegemaakt, een gevoel waar je mee zit, een crisis waar je nu door heen gaat, etcetera. We gaan hier in het consult meteen mee aan de slag.

Via healing worden spanningen afgevoerd en (onderbewuste) blokkades vrijgemaakt. Reading benoemt de onderliggende oorzaken, patronen en overlevingsmechanismen. Hierdoor worden ze bewust en kunnen ze op gaan lossen uit je systeem.


Type CONSULTEN

Healing & Reading via foto: in deze sessie hebben we geen “live” contact. Je stuurt me via e-mail een foto van jezelf (of kind) en vertelt in de mail waar je graag helderheid en healing op wilt ontvangen. De sessie wordt op een bepaald tijdstip ingepland, dit laat ik je per e-mail weten. Na afloop van de sessie ontvang je een MP3-opname van de sessie met alle info en kun je de healing zelf, op het door jou gekozen tijdstip, ervaren.

Healing & Reading via telefoon of skype (audio-only): in dit consult hebben we live contact. Je kunt me uitleggen, waar je graag helderheid en healing op wilt ontvangen. Ik stem ter plekke af op je vraag en je ontvangt, naast de Healing & Reading ook ondersteuning en begeleiding bij jouw verwerkingsproces.


AFSPRAAK MAKEN

Je kunt online een afspraak maken. Vul hieronder je gegevens in en kies jouw gewenste tijdstip voor het consult.

Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en uiteraard niet aan derden verstrekt.

Laden...

TARIEVEN*

Consult Healing & Reading via foto: € 85,-

Consult Healing & Reading met contact via telefoon of skype: € 95,-

Alle consulten zijn inclusief een geluidsopname op MP3. 
Deze wordt je na afloop van het consult via e-mail gestuurd. Je kunt de opname downloaden en dus zo vaak beluisteren als je wilt.

* Tarieven zijn incl. 21% btw.
Op elke boeking / afspraak zijn de algemene voorwaarden van toepassing.


Disclaimer
Een Healing & Reading ondersteunt en begeleidt mensen in hun persoonlijke, spirituele en innerlijke zelfontwikkeling. Een consult kan worden gedaan als aanvulling op, maar is niet bedoeld ter vervanging van een medische of psychiatrische behandeling, noch ter vervanging van het gebruik van medicijnen. Wanneer je onder behandeling bent van een psychotherapeut of psychiater, gelieve deze dan te consulteren alvorens je een consult boekt. What Healing Really Is accepteert hierin geen enkele aansprakelijkheid noch verantwoordelijkheid.