Consult via telefoon of Skype

Heb je graag live-contact met Bianca tijdens het consult? Een Healing & Reading kan ook telefonisch of via Skype plaatsvinden (audio-only).

Als je bijvoorbeeld moeite hebt met emoties of het moeilijk vindt om goed te aarden, kan een telefonisch consult je net die extra ondersteuning bieden hierin.

Omdat er direct contact is, kan Bianca de emotioneel / fysieke verwerking van de healing ter plekke persoonlijk voor je ondersteunen en begeleiden.


Hoe werkt het?

Je kunt hieronder meteen een afspraak maken. Je ontvangt dan een e-mail met alle informatie voor het consult. De consulten zijn audio-only (geen video).

Bij aanvang van  het consult vertel je waar je graag helderheid en healing op wilt ontvangen. Bianca stemt af en begint met de Healing & Reading. Tijdens het consult ontvang je daarbij ter plekke ondersteuning en begeleiding bij jouw verwerkingsproces van de Healing & Reading.

De Healing & Reading wordt voor je opgenomen op MP3. Zo kun je alles nog eens op je gemak beluisteren na afloop van het consult.


Afspraak maken

Vul hieronder je gegevens in en kies jouw gewenste tijdstip voor het consult. Betaling vooraf mag, maar hoeft niet. Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en uiteraard niet aan derden verstrekt.

Laden...

Tarief* € 95,-

Alle consulten zijn inclusief een gratis geluidsopname op MP3. 
Deze wordt je na afloop van het consult via e-mail gestuurd. Je kunt de opname op je computer downloaden en dus zo vaak beluisteren als je wilt.

* Tarieven zijn incl. 21% btw.
Op elke boeking / afspraak zijn de algemene voorwaarden van toepassing.


Disclaimer
Een Healing & Reading consult ondersteunt en begeleidt mensen in hun persoonlijke, spirituele en innerlijke zelfontwikkeling. Een consult kan worden gedaan als aanvulling op, maar is niet bedoeld ter vervanging van een medische of psychiatrische behandeling, noch ter vervanging van het gebruik van medicijnen. Wanneer je onder behandeling bent van een psychotherapeut of psychiater, gelieve deze dan te consulteren alvorens je een consult boekt. What Healing Really Is accepteert hierin geen enkele aansprakelijkheid noch verantwoordelijkheid.